Για πρώτη φορά απαγορεύθηκε στους πεζούς η διέλευση από την Ηρώδου Αττικού

Για πρώτη φορά απαγορεύθηκε στους πεζούς η διέλευση από την Ηρώδου ΑττικούΕίναι η πρώτη φορά που η οδός Ηρώδου Αττικού, κλείνει και για τους πεζούς. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι μέσα σε μια ημέρα έγιναν δυο περιστατικά με πρωταγωνιστές διαδηλωτές σχεδόν έξω από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Αυτό δείχνει ότι οι άνδρες της ασφάλειας ειδικά αυτές τις ημέρες με τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω ασφαλιστικού, δεν μπορούν να ελέγξουν όλους όσοι περνούν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου.

Έτσι, οι περαστικοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ηρώδου Αττικού τώρα καλούνται να κάνουν τον κύκλο προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12.30 όταν τρείς γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ έξω από την Βουλή κατευθύνθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους. Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε τις απομάκρυναν και δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό. Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από την Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016, 14:32

Share this post