«Αγαστή συνεργασία και απόδοση των ευθυνών για τις πυρκαγιές» ζητά ο Πατούλης

«Αγαστή συνεργασία και απόδοση των ευθυνών για τις πυρκαγιές» ζητά ο ΠατούληςΤην ανάγκη να επικρατήσει κλίμα ενότητας, σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των αρμόδιων φορέων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης στην Ανατολική Αττική εξαιτίας των πυρκαγιών, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, ο οποίος βρέθηκε και σήμερα στις περιοχές που πλήττονται.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση παραμένει στο πλευρό των πολιτών της Ανατολικής Αττικής που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. Οι εργαζόμενοι στους δήμους μαζί με τους δεκάδες εθελοντές βοηθούν ουσιαστικά το ηρωικό έργο των πυροσβεστών» ανέφερε ο κύριος Πατούλης.

«Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η πλήρης κατάσβεση των πυρκαγιών προκειμένου να μην τεθούν σε περαιτέρω κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα θα πρέπει να έρθει η ώρα των ευθυνών, όχι για να στήσουμε κατηγορητήρια, αλλά για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Απαιτείται σχέδιο, συντονισμός και σοβαρότητα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017, 14:53

Share this post