Κρήτη: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Κρήτη: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του καρδιολόγουΠροφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Ο 37χρονος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger.

Σε αυτό φέρεται να απειλούσε τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου. Το γεγονός αυτό ήταν που τον τρομοκράτησε, όπως ισχυρίστηκε, και πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο πελάτης του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και υποστήριξε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Αναφερόμενος στα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα σύντροφό του, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους.

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι ήταν μαζί ένα χρόνο, αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό ότι το παιδί είναι δικό του.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 17:07

Share this post