Κύριοι της κυβέρνησης τελειώστε τους αλήτες των γηπέδων

Κύριοι της κυβέρνησης τελειώστε τους αλήτες των γηπέδωνΗ τρομοκρατία που προκαλούν οι γνωστοί χούλιγκαν του Ολυμπιακού (σ.σ.: οι πραγματικοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά του δεν έχουν σχέση με αυτά τα υποκείμενα), έδρασε για ακόμη μία φορά, αμαυρώνοντας τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με το Γιβραλτάρ.

Η ατυχής ιδέα κάποιου οπαδού να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, εν προκειμένου του Παναθηναϊκού, λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Στη «Θύρα 8» του φαληρικού γηπέδου, όπου υπήρχαν πολλά παιδιά, που συνοδεύονταν από τους γονείς τους, κάποιοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος, αν δεν κατάφερνε να πηδήσει στο ταρτάν, ενδεχομένως να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τα φονικά χτυπήματα.

Οι γνωστοί άγνωστοι της «ερυθρόλευκης» εξέδρας ξυλοκοπούσαν άγρια τον εν λόγω οπαδό, ο οποίος τελικά απομακρύνθηκε ημίγυμνος από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και της αστυνομίας.

Αμέσως οι οπαδοί απ’ όλο το γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα όσα εκτυλισσόταν στη γωνία του πετάλου, με το χαρακτηριστικό «πόσο μ…κες είσαστε».

Για ακόμη ένα παιχνίδι το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίστηκε σε ένα ματς που θα έπρεπε να είναι γιορτή, δεδομένης της προδιαγραφόμενης νίκης, που εν τέλει έστειλε στα μπαράζ την Εθνική μας ομάδα.

Υπεύθυνοι για αυτοί είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν, για τους οποίους απόψε κιόλας θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση.

Άλλωστε και οι κάμερες οι τηλεοπτικές έδειξε ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους και κάμερες υπάρχουν στο φαληρικό γήπεδο.

Υπεύθυνοι πλέον είναι ο εισαγγελέας, οι αστυνομικές αρχές και όλοι εκείνοι οι οποίοι θα έπρεπε ήδη να έχουν φροντίσει τα συγκεκριμένα άτομα να συλληφθούν πριν καν βγουν από το γήπεδο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 01:02

Share this post