Ρόδος: Τέλος οι πολιτικοί γάμοι σε μοναστήρι μετά από ιδιαίτερες… φωτογραφίες

Ρόδος: Τέλος οι πολιτικοί γάμοι σε μοναστήρι μετά από ιδιαίτερες… φωτογραφίεςΤελειώνουν με απόφαση του Μητροπολίτη Ρόδου οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Πέτρου στη Λίνδου, μετά από… άσεμνη φωτογραφία νεαρού ζευγαριού από την Αγγλία, με φόντο μία εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλος ανέφερε πως από το νέο έτος δεν θα σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι όπου έγινε και η επίμαχη φωτογράφιση, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην EΡΤ Ρόδου πως «δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού».

Η φωτογραφία με το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μετά τον γάμο του στην Ρόδο, φαίνεται πως εξόργισε την εκκλησία, η οποία απαγόρευσε την τέλεση πολιτικών γάμων στο μοναστήρι του Άγιου Πέτρου στην Λίνδο.

Σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;»

Η επίμαχη φωτογραφία


Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου και ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία.

Αρχικά, το… γαμήλιο στοματικό σεξ παρουσίασε πρώτο ένα ζευγάρι από την Ολλανδία και στη συνέχεια οι Βρετανοί που παντρεύτηκαν πολιτικά στο νησί της Ρόδου, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα που δημοσιεύτηκε στη Mirror προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια, ενώ έκανε και πάνω από 680 share στα κοινωνικά δίκτυα.

«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογήθηκε η 34χρονη νύφη, ωστόσο δεν έχει την ίδια άποψη και η τοπική κοινωνία.

Πηγή: dimokratiki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 17:14

Share this post