Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί», Άρης Τσάπης δουλεύει πλέον σε ταβέρνα. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ικανοποίησε κάποιους από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Θανάση» στο «Ευτυχισμένοι μαζί» αποφάσισε να απαντήσει σε σχόλιο που δέχτηκε στο Tik Tok για την επιλογή του να εργαστεί σε έναν διαφορετικό τομέα από αυτόν της υποκριτικής.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια» απάντησε ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

https://www.tiktok.com/embed.js

To άρθρο Άρης Τσάπης: Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» δουλεύει σε ταβέρνα και απαντά στα αρνητικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει στην ΑΕ Λεμεσού ο Μιραλάς!
Επόμενο άρθροΔύτης έσωσε θαλάσσια χελώνα με τεχνητή αναπνοή!!!!!