Μετά το «καλάθι του νοικοκυριού» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκαλύπτει πως έρχεται και το «καλάθι της ψαραγοράς» στη Βαρβάκειο.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την εφαρμογή, στα σουπερμάρκετ, του «καλαθιού της Σαρακοστής», το MEGA αποκαλύπτει ότι και οι ιχθυοπώλες ετοιμάζουν το δικό τους καλάθι.

«Θα περιέχει κάποια προϊόντα που θα μπορούμε κι εμείς να διαθέσουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ο καταναλωτής να ψωνίσει πολύ φθηνά», δήλωσε ο πρόεδρος ιχθυοπωλών Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Οι ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και αύριο, ενώ ήδη οριστικοποιούνται οι τελικές λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καλαθιού, την έναρξη αλλά και τη διάρκειά του. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στη Βαρβάκειο, σε όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Στα ύψη οι τιμές
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιχθυοπώλες από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν και τις τιμές εκτός καλαθιού, που ήδη έχουν ξεφύγει.

Προηγούμενο άρθροΣοφία Νικολάου: «Δεν κλήθηκα για εξηγήσεις»
Επόμενο άρθροΤο κτηριακό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και η ενίσχυση με οχήματα και προσωπικό στη συνάντηση Λιούπη – Στυλιανίδη