Προθεσμία έως την ερχόμενη Παρασκευή έχουν οι φορολογούμενοι, προκειμένου να πληρώσουν τόσο την πρώτη από τις πέντε μηνιαίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, όσο και τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος.

 

Η προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ λήγει την Παρασκευή, ενώ η τελευταία θα πρέπει να πληρωθεί στο τέλος Γενάρη του 2019.

 

Απαλλαγές και εκπτώσεις προβλέπονται για τους ιδιοκτήτες ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και την οικογενειακή τους κατάσταση, καθώς και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Οι φορολογούμενοι για να κερδίσουν περισσότερες από πέντε δόσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ:

 

1) Σε άτοκες δόσεις με την πιστωτική κάρτα. Οι τράπεζες προσφέρουν την υπηρεσία άτοκων δόσεων που μπορεί να φτάσουν τις 12 για την πληρωμή του φετινού φόρου στους κατόχους πιστωτικών καρτών.

 

2) Σε έως 12 μηνιαίες δόσεις με βάση την πάγια ρύθμιση της εφορίας. Οι δόσεις επιβαρύνονται με ετήσιο επιτόκιο 5%. Οι αιτήσεις ένταξης γίνονται στο Taxisnet ακόμη και αν δεν έχει λήξει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπεκτείνει τη συνεργασία της με την Diehl Defence
Επόμενο άρθροΕξαιρετικές οι προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας