Το ατύχημα στην Ανάβυσσο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός, έγινε στο πλαίσιο γυρισμάτων για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» και η κατάληξή του θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή, καθώς οι οκτώ επιβαίνοντες του ενός σκάφους βρέθηκαν στο νερό. Στο συγκεκριμένο σκάφος βρισκόταν τεχνικοί και εξοπλισμός.

Ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά ενώ όλοι οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό κέντρο του Φαλήρου προληπτικά, καθώς είχαν υποστεί σοκ.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στις 10 πμ στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο, ανάμεσα στα δύο ταχύπλοα από τα επτά συνολικά που συμμετέχουν στα γυρίσματα της ταινίας που ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες.

Πώς έγινε το ατύχημα στην Ανάβυσσο

Στα γυρίσματα συμμετείχαν συνολικά επτά σκάφη. Το σενάριο της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» προέβλεπε ότι τα ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν ηθοποιοί, θα ανέπτυσσαν ταχύτητα και κάποια στιγμή έπρεπε να διασταυρωθεί η πορεία τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπολογίστηκε σωστά η ταχύτητα και η απόσταση των σκαφών, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτυπήθηκε μπροστά αριστερά και εκείνο με τους τεχνικούς, το οποίο και αναποδογύρισε, χτυπήθηκε πίσω δεξιά, με αποτέλεσμα να αποδογυρίσει και να ρίξει τους τεχνικούς στη θάλασσα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από δύο ημέρες με το λιμάνι της Ραφήνας να μετατρέπεται σε πλατό. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης δεκάδες βαν, τροχόσπιτα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα», επιστρατεύτηκαν για τα γυρίσματα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σε διάσταση το ζευγάρι – Ζούσαν σε ξεχωριστά σπίτια
Επόμενο άρθροΣτο ρυθμό των καλοκαιρινών πρωταθλημάτων τα καταστήματα ΟΠΑΠ