Το Λιμεναρχείο Βόλου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου, ψάχνουν να βρούν συγγενείς του 65χρονου άνδρα που αυτοκτόνησε και η σορός του βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αναύρου το πρωί της Πέμπτης.

Ήδη στάθληκε έγγραφο στην Πρεσβεία της Βόρειας Μακεδονίας, απ’ όπου αναμένεται απάντηση και τηρείται στάση αναμονής, καθώς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν ένας υπήκοος ξένης χώρας είναι νεκρός, το μικρότερο διάστημα που μπορεί η σορός να παραμείνει στη χώρα, είναι 14 ημέρες, μέχρι να βρεθούν συγγενείς του νεκρού.

Στην περίπτωση που δεν εντοπιστούν συγγενείς, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να μείνει στο ψυγείο μια σορός είναι 40 ημέρες. Στη συνέχεια, πρέπει ο Δήμος ν’ αναλάβει την ταφή.

Ο άτυχος 65χρονος διέμενε στη Σκιάθο πάνω από δύο δεκαετίες, ζούσε μόνος, είχε λίγους φίλους και απασχολούνταν επαγγελματικά σε μονάδα τουρισμού του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προ μερικών ετών διαγνώστηκε με καρκίνο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα.
Ωστόσο, δεν ακολούθησε τη θεραπεία που έπρεπε, προ μερικών μηνών, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και προ ημερών έφυγε από το σπίτι που φιλοξενούνταν, λέγοντας ότι πάει στο Νοσοκομείο για νοσηλεία ενώ έδωσε τα πράγματά του.
Το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο, για να πάει στο Νοσοκομείο και έκτοτε δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και δεν έδινε σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γι’ αυτόν. Στη συνέχεια, το βράδυ της Τετάρτης έπεσε στη θάλασσα για να θέσει τέλος στη ζωή του και η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Ξενία.

Προηγούμενο άρθροΗ Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης και πώς επηρεάζει τα ζώδια
Επόμενο άρθροΜπακογιάννης: Εξάντλησα κάθε επιλογή, περιμένω το ραντεβού με τον Θεοδωρικάκο