Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 15:21

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως η αγωνιστική δράση στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει στις 18 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι και η μεταγραφική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 15:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Δηλητηριάζει» τις σχέσεις των δύο χωρών η Τουρκία – Η επίθεση στην ΠτΔ κατά παράβαση κάθε διπλωματικής πρακτικής
Επόμενο άρθροΣαρωνικός-Απομακρύνονται οι επικίνδυνοι αμιαντοσωλήνες από το δίκτυο νερού