”Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στην 24ωρη απεργία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022. Οι συνάδελφοι, μέλη και μη μέλη, με την καθολική σχεδόν συμμετοχή τους έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, για να μπει ένας φραγμός στη φαλκίδευση των κατακτήσεων τους, αλλά και στην κατάργηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων. Ήρθε επιτέλους η ώρα για αύξηση του κατώτατου μισθού και η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ήρθε η ώρα να μπει φραγμός στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, 4ωρα και εκ περιτροπής.
Τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον Τύπο δεν ακυρώνει η παραφωνία μίας και μοναδικής εφημερίδας που εκδόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, του «Νέου Αγώνα» Καρδίτσας, όπως και ορισμένων σάιτς, στα οποία όμως δεν απασχολούνται επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συντακτών.
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με όλες τις άλλες δημοσιογραφικές Ενώσεις, θα συνεχίσει τον αγώνα για τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα”.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 67χρονης
Επόμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ