Στο κλειστό του Περιστερίου η κεντρική ομιλία Μητσοτάκη

 

Οι συμβολισμοί στην πολιτική έχουν τη δική τους ιδιαίτερη σημασία και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου που έχει την ονομασία «Ανδρέας Παπανδρέου», δεν είναι καθόλου τυχαία.

 

Στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες της 26ης Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται στους αναποφάσιστους και κυρίως όσους προέρχονται από το κέντρο και αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων. Πρόκειται για έναν κρίσιμο αριθμό ψηφοφόρων στην προσπάθεια για μια σαρωτική επικράτηση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει το ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής που επιδιώκει η Πειραιώς.

 

Η σημερινή συγκέντρωση στο Περιστέρι θα αποτελέσει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα συστράτευσης και ενότητας του κόμματος. Το παρών θα δώσουν όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να βρίσκονται στην πρώτη σειρά, ενώ ο κ. Καραμανλής αναμένεται κατά την είσοδο του στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου να κάνει δήλωση στην οποία θα επισημαίνει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και την ανάγκη στήριξης της προσπάθειας της Νέα Δημοκρατία για την ανασυγκρότηση της χώρας.

 

ΠΗΓΗ