«Τα μηνύματα που εκπέμπει η ελληνική οικονομία είναι πλέον ανησυχητικά», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Όπως σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, «η Ελλάδα σε αντίθεση με όλες τις χώρες που πέρασαν οικονομική κρίση είναι η μόνη που παραμένει εκτός αγορών. Τίποτα δεν προμηνύει ότι θα αποκαταστήσει σύντομα την αξιοπιστία της παρά τους πανηγυρισμούς του κ. Τσίπρα για τη δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια».

 

Σύμφωνα με την ΝΔ, «η εξέλιξη αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Οφείλεται σε μια ανίκανη και τυχοδιωκτική κυβέρνηση η οποία φτωχοποιεί καθημερινά τους πολίτες και κρατά καθηλωμένη την ελληνική οικονομία.

 

Δυστυχώς η ανικανότητα αυτή αντικατοπτρίζεται παντού:

 

• Στη ΔΕΗ η οποία αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης,

 

• στο κόστος δανεισμού της χώρας που παραμένει απαγορευτικό,

 

• στις επενδύσεις που διαρκώς υπονομεύονται,

 

• στο ιδιωτικό χρέος που συνεχώς διογκώνεται και πνίγει τους Έλληνες,

 

• και βέβαια στην ανεπάρκεια της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την οποία, με εντολή του προέδρου της Ν.Δ., επισκέφθηκαν εκτάκτως το απόγευμα ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Χατζηδάκης και οι τομεάρχες κ. Χρ. Σταϊκούρας και Κ. Σκρέκας για να έχουν επίσημη ενημέρωση σχετικά με όσα συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης της».

 

«Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μια περίοδο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Για να ξεφύγει από το σημερινό της τέλμα χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή με μια ισχυρή κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤραπεζική «βουτιά» στο Χρηματιστήριο
Επόμενο άρθροΔιεκδικούμε ισχυρή εντολή για να εγγυηθούμε κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας