Μηνυτήρια αναφορά «κατά παντός υπευθύνου, για όλες τις παράνομες ενέργειες στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμπαρασύροντας και στελέχη της εκπαίδευσης, προκειμένου να εφαρμόσει με τον στρεβλό τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση  των σχολικών μονάδων», κατέθεσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα Οικονόμου προς εκπαιδευτικούς – Ο νόμος για την αξιολόγηση θα εφαρμοστεί – Δεν επιστρέπει κουτοπονηριές και παρανομίες

Είχε προηγηθεί στις 4 Νοεμβρίου εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία, η οποία καλούσε την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Αλέξανδρο Κόπτση «να απέχουν από οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία αφενός παραβιάζει το νόμο και αφετέρου επιχειρεί να εκφοβίσει τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων κατά τη διαμόρφωση και έκφραση της άποψής τους, στο πλαίσιο της διαδικασίας των άρθρων 33 επ. ν. 4692/2020».

Επίσης, τους καλούσε «να απέχουν από οποιαδήποτε προσβλητική εις βάρος της ΔΟΕ αναφορά, που θίγει το κύρος της οργάνωσης και συκοφαντεί αυτήν στα μέλη της αλλά και στην ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαραμένουν σε υψηλά επίπεδα τα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού στη Μαγνησία.Τι έδειξαν τα rapid tests και που θα γίνουν έλεγχοι το Σάββατο
Επόμενο άρθροΚαιρός – Θα έχουμε ή όχι ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα – Πού θα βρέξει το Σάββατο