Ο Γιώργος Μουλάς, με αφορμή την καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό για ”επίθεση” στη Νατάσσα Οικονόμου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, δήλωσε τα εξής:

”Ο βίος και η πολιτεία της κ. Οικονόμου στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι γνωστοί. Υπήρξε πολλές φορές πρωταγωνίστρια σε επεισόδια αλλά πάντα προτιμούσα να μην την αποβάλλω από την αίθουσα διότι σκεφτόμουν, ότι θα ήταν προσβλητικό για αυτή μία ηλικιωμένη και μορφωμένη γυναίκα δημοτική σύμβουλος να αποβληθεί από την συνεδρίαση.

Δεν αναφέρει η κα Οικονόμου, ότι το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της. Εντούτοις, τότε, ουδέποτε έκανα δηλώσεις σε βάρος της ή έβγαλα δελτία τύπου και οτιδήποτε άλλο, ανάλογο με αυτό, που κάνει σήμερα εκείνη. Νομίζω, ότι επέδειξα την απαιτούμενη σοβαρότητα, που άρμοζε μετά την σε βάρος της απόφαση.

Οικτίρει η κ. Οικονόμου τους δικούς μου μάρτυρες. Επομένως, με το ίδιο πνεύμα, θα έπρεπε να οικτίρει και τους Δικαστές του Πρωτόδικου Δικαστηρίου, που με δικαίωσε. Αυτή η εμπαθής επίθεση προς τους μάρτυρές μου είναι αδικαιολόγητη και θα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Απέφυγε να αναφέρει ότι το Δικαστήριο ικανοποίησε μόλις το 1/20 (ένα εικοστό) των χρηματικών απαιτήσεων που πρόβαλε, με ο,τι αυτό σημαίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πάντως για την ιστορία του θέματος και προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, πέρα από τις δύο, εξ ολοκλήρου αντίθετες, αποφάσεις της Δικαιοσύνης, θα μπορούσε να ιδεί τι συνέβη παρακολουθώντας την συνεδρίαση της 12-6-2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου από την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Κριτής όλων των τεκταινομένων εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο κυρίαρχος λαός, ο οποίος με την ψήφο του κρίνει τους πάντες. Η λαϊκή ετυμηγορία υπήρξε σαφέστατη. Η παράταξη της Δημοτικής Αρχής από το 38% που έλαβε στον πρώτο γύρο το 2014, έλαβε 58% το 2019. Η κ. Οικονόμου έχει απέλθει από το Δημοτικό Συμβούλιο και προφανώς παρακολουθεί το λαμπρό έργο της Δημοτικής Αρχής πλέον από το σπίτι της ενώ εγώ συνεχίζω για δεύτερη θητεία το έργο μου”.

Προηγούμενο άρθροΚαταδίκη του Γιώργου Μουλά για ”επίθεση” στη Νατάσσα Οικονόμου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Επόμενο άρθροΣάγια: Όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά, ήταν σκληρό