Στο στόχαστρο απατεώνων βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ιεροί ναοί, μονές και ιδρύματα που σχετίζονται με την Εκκλησία, σύμφωνα με όσα καταγγέλει επισήμως η Μητρόπολη Δημητριάδος. Με το πρόσχημα των δωρεών, οι επιτήδειοι επικοινωνούν με τους αρμοδίους των ναών και ζητούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Μάλιστα, επιμένουν να τους δοθούν και στοιχεία που δεν είναι ανακοινώσιμα, προκειμένου να μπορέσουν μέσω διαδικτύου να σηκώσουν χρηματικά ποσά.

Η Μητρόπολη Δημητριάδος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

”Περιήλθε εις γνώσιν της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και ιδρύματα, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εφιστά την προσοχή και παρακαλεί τους υπευθύνους να μην γνωστοποιούν κωδικούς τραπεζικών συναλλαγών και να μην προβαίνουν σε καμία απολύτως επικοινωνία με άγνωστα πρόσωπα. Σε ανάλογη περίπτωση, θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα η Ιερά Μητρόπολη και οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές”.

Προηγούμενο άρθροΕξάρθρωση σπείρας που καλλιεργούσε πάνω από 2.000 χασισόδεντρα!!!!!
Επόμενο άρθροΡωσία: Μακροπρόθεσμο κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης βλέπουν οικονομολόγοι