Παρατημένα αυτοκίνητα σε συνεργεία και φαναρτζίδικα μετά από ατυχήματα ή και μηχανικές βλάβες ή ακόμα ακόμα και μετά από το ετήσιο σέρβις.

Παρατημένα αυτοκίνητα σε συνεργεία και φαναρτζίδικα μετά από ατυχήματα ή και μηχανικές βλάβες ή ακόμα ακόμα και μετά από το ετήσιο σέρβις.

Ο λόγος; Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν την επισκευή.

Οι πελάτες που θα καθυστερήσουν όσο δεν παίρνει μία αναγκαία επισκευή στα οχήματά τους είναι πολλοί λένε οι ιδιοκτήτες των συνεργείων. Θα ρισκάρουν και τα φθαρμένα ελαστικά και αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να οδηγούν ως που να μείνουν στον δρόμο.

Δεν πληρώνουν

Τα συνεργεία προσπαθούν να βοηθήσουν με δόσεις τους πελάτες ή με την επισκευή μόνο των άκρως απαραίτητων ώστε να πέσει η τελική τιμή, όμως πολλοί δεν μπορούν να καλύψουν ούτε αυτό το κόστος.

Επιπλέον, τα ανταλλακτικά έχουν γίνει δυσεύρετα και οι οδηγοί θα πρέπει να στερηθούν για πολλές ημέρες τα αμάξια τους.

Αρκετοί οδηγοί θα πουν πως προτιμούν με τα περιορισμένα έσοδά τους να πληρώσουν ένα γιορταστικό τραπέζι παρά μια επισκευή, αφού η ζωή έχει δυσκολέψει πολύ και οι χαρές είναι ελάχιστες.

Σε κάθε περίπτωση ο κίνδυνος είναι μεγάλος από τα οχήματα που κυκλοφορούν κακοσυντηρημένα και κάποιες φορές ακόμα και χωρίς ΚΤΕΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέλη κυκλοφορίας: Έως 28 Φεβρουαρίου η πληρωμή – Πρόστιμα αν χαθεί η προθεσμία
Επόμενο άρθρο«Ομάδα διαχείρισης κρίσεων» συγκροτήθηκε για την τελετή απονομής των Όσκαρ