Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας σε όσους υποστήριξαν τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, για τον οποίο ο κ. Μπέος μίλησε απαξιωτικά με αφορμή τη στήριξη του τραγουδοποιού στους κατοίκους των Σταγιατών για το νερό της Κρύας Βρύσης. Από τη Δευτέρα, καλλιτέχνες όπως ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, η Σοφία Μουτίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και αρκετοί ακόμα από άλλους χώρους, εξέφρασαν την οργή τους για τη στάση του Δημάρχου Βόλου, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του κ. Μπέου:

«Ο Αλκίνοος μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για την ποιότητα νερού που θα πίνουν οι Βολιώτες. Και ποιοι πρέπει να το πληρώνουν και ποιοι να το σπαταλάνε για τα, παντοειδή, γούστα τους. Μάλιστα. Προφανώς, όμως, όποιος έχει άποψη για τις.. απόψεις του καλλιτέχνη και για την ποιότητά του και κυρίως το θάρρος να την εκφράζει καταδικάζεται με συνοπτικές διαδικασίες!!! Εισαγγελείς και δικαστές ένα τσούρμο ξεχασμένων και αποτυχημένων δήθεν καλλιτεχνών, που έχουν να κάνουν… μεροκάματο από τα χρόνια που τα λαμόγια της πολιτικής διασπάθιζαν τα εκατομμύρια του κοσμάκη κάνοντας δήθεν πολιτισμό! Σκάνδαλα ίδια και μεγαλύτερα από τα εξοπλιστικά.

Μέχρι και η «φιλιππινέζα» του… Νταλάρα σταμάτησε το μάζεμα, λόγω εποχής, των χαλιών από το σπίτι του αφέντη για να εκφράσει την απογοήτευση που έχει. Και δεν μπορεί να πουλάει τα cd του στην παραλία. Τα ίδια έκαναν και το 2014. Ήθελαν να επιβάλλουν στο λαό του Βόλου τις προτιμήσεις τους. Τότε είχαν μπροστάρη τον Κιμούλη, που μάλιστα για να τιμωρήσει τους Βολιώτες, για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, είχε απειλήσει ότι δεν θα ξαναέρθει στο Βόλο. Λεπτομέρεια: Λίγους μήνες παρακαλούσε για το Δημοτικό Θέατρο. Αυτοί είναι. Φασουλήδες και λοιποί. Ας τους χαίρονται οι «δημοκράτες» και «προοδευτικοί» και οι ευαίσθητες, κάθε είδους, ψυχούλες…

Σ’ αυτή την πόλη η Δημοκρατία είναι ζωντανή. Αυθεντίες και ελέω Θεού ή κληρονομικώ δικαίω άρχοντες δεν υπάρχουν. Οι πολίτες ψηφίζουν και αποφασίζουν ποιες πολιτικές θέλουν και ποιος θα τις εφαρμόσει. Αν όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι θέλουν σώνει και καλά δημοσιότητα, ας κάνουν ένα καλλιτεχνικό τσίρκο και ας περιοδεύσουν. Μακριά από τον Βόλο. Η επιτυχία δεδομένη. Έχουν και τα Μέσα Ενημέρωσης του γνωστού μαικήνα του πολιτισμού, Μαρινάκη, τους Καρεκλίδηδες και τους Κουκλουμπέρηδες, μύστες της τέχνης, να τους διαφημίσουν. Τρομάρα τους…».

Προηγούμενο άρθρο“Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε ανεργία μείωση μισθών και κλείσιμο επιχειρήσεων”(audio)
Επόμενο άρθροΗ «γενιά Ζ» της ελληνικής ναυτιλίας αλλάζει τους κανόνες