Βαλτάς (ΠΦΣ):Μέλημά μας η ενίσχυση και τελική καταξίωση του φαρμακοποιού

Βαλτάς (ΠΦΣ):Μέλημά μας η ενίσχυση και τελική καταξίωση του φαρμακοποιού

Ο νέος πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς σε ομιλία του δεσμεύτηκε ως προς την ταχύτερη υλοποίηση των δεσμεύσεών του. Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι κύριο μέλημά του αποτελεί η καταξίωση του Έλληνα Φαρμακοποιού.

 

«Μόνον έτσι σε ένα αντίξοο και καθημερινά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι διαχρονικοί μας στόχοι για ανάδειξη, ενίσχυση και τελική καταξίωση του Έλληνα Φαρμακοποιού του πάγκου , θα παραμείνουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ , δίνοντας δύναμη , ελπίδα, αισιοδοξία καθώς και την απαραίτητη ΣΥΝΟΧΗ για διαρκή διεκδίκηση της έμπρακτης αποκατάστασής μας από την Πολιτεία , ως δίκαιο αντιστάθμισμα για την άδικη μεταχείριση και ενοχοποίηση μας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Όροι όπως διεκδίκηση, καινοτομία , εκσυγχρονισμός , επιμόρφωση και προοπτική , αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την θητεία μας», δήλωσε.

 

Και συνέχισε λέγοντας «Στην πορεία μας αυτή, θέλουμε τον Φαρμακοποιό συνεργάτη, συμπαραστάτη, αυστηρό αλλά καλοπροαίρετο κριτή και κοινωνό των προσπαθειών μας».

 

Κλείνοντας την ομιλία του είπε » Ως Πρόεδρος με αίσθημα ευθύνης έναντι των 11.000 συναδέλφων, δηλώνω κατηγορηματικά , ότι το νέο Προεδρείο , με πνεύμα συνεργασίας και συνεχείς προσπάθειες,  αξιοποιώντας δημιουργικά και τον καλόπιστο αντίλογο, θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνέργειες στον αγώνα του κλάδου αλλά και στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και της διασφάλισης του Δημοσίου Συμφέροντος».

ΠΗΓΗ

Share this post