Ο Βασίλης Τσιάρτας απασχολεί την επικαιρότητα παραδόξως πώς όχι για κάποια νέα απαράδεκτη και αμφιλεγόμενη δήλωσή του, αλλά λόγω της περιουσίας του που βγαίνει στο σφυρί.

Για πολλοστή φορά η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 1.060.000 ευρώ, ενδεικτική της πολυτέλειας. Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και κατάπτυστες απόψεις του Τσιάρτα

Παλιά ιστορία

Ο πρώτος πλειστηριασμός, όπως αναφέρει το «Θέμα», είχε λάβει χώρα τον Δεκέμβριο του 2018, με το συγκεκριμένο πολυτελές οίκημα να έχει μπει υποθήκη από το 2002.

Το ακίνητο αποκτήθηκε από τον Βασίλη Τσιάρτα τον Δεκέμβριο του 2001, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη.

Η βίλα πρωτοβγήκε στο σφυρί στις 19 Δεκεμβρίου 2018, με επισπεύδουσα την Alpha Bank και με την ίδια τιμή εκκίνησης (1.060.000 ευρώ), χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο ίδιος έκανε κάποιες ενέργειες για να τη σώσει.

Ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός στις 27 Φεβρουαρίου 2019 που και αυτός κατέληξε άγονος. Στον προγραμματισμένο για τις 9 Νοεμβρίου 2022 πλειστηριασμό επισπεύδουσα είναι πλέον η Cepal, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «Galaxy II Funding Designated Activity Company» (ειδική διάδοχος της Alpha Bank).

Η πολυτελής βίλα

Πρόκειται για μονοκατοικία με πισίνα σε οικόπεδο 652 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Νέα Φιλοθέη» της Καλογρέζας στο Μαρούσι. Το πολυτελές ακίνητο συνολικού εμβαδού 700,46 τ.μ. αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφάνειας 184,67 τ.μ.

Το υπόγειο περιλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκες, γκαράζ, μηχανοστάσιο, πλυντήριο – σιδερωτήριο, λινοθήκη, αποθήκη, ψυγείο, W.C., Lift, σκάλα ανόδου και ράμπα για το γκαράζ. Το ισόγειο περιλαμβάνει την είσοδο του κτιρίου, καθιστικό, γραφείο, τραπεζαρία, W.C., Lift, σκάλα και τρεις ημιυπαίθριους χώρους.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το δώμα, δύο υπνοδωμάτια, ξενώνα, Dressing Room, ξενώνα, τρία λουτρά, Sauna, σκάλα, Lift, W.C., Master bedroom, ημιυπαίθριο χώρο, λουτρό και δύο ξύλινες πέργκολες.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαγιορκίνης: Μήπως στα πανηγύρια σερβίρουν μεθοτρεξάτη και βαράνε ακτινοβολίες;
Επόμενο άρθροΠετρέλαιο: Σημαντική αύξηση στις ευρωπαϊκές εισαγωγές ρωσικού ντίζελ – Ερωτηματικά για την εφαρμογή του εμπάργκο