Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει για το Βόλο σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.

Όπως αναφέρει:

”Ήταν έξυπνη και αναγκαία η κίνηση του Δήμου Βόλου να τοποθετήσει και στο Βόλο κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων.

Παλαιότερα, κάποιοι τα πετούσαν στους κάδους απορριμμάτων, ή, στο δρόμο. Τουλάχιστον σήμερα μπορούν οι νοικοκυρές να τα τοποθετούν μέσα στους φρεσκοβαμμένους κάδους ανακύκλωσης ρούχων, για ν’ αξιοποιηθούν…

Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο … έξυπνοι, οι οποίοι βρήκαν τρόπους να κλέβουν το περιεχόμενο των κάδων αυτών. Σκοπός τους, η πώληση των μεταχειρισμένων ενδυμάτων κ.α. στις λαϊκές αγορές και στα χωριά για ένα ευρώ το κομμάτι.

Ήταν βράδυ. Ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιο και τον ρίχνει μέσα στον… κάδο!!!

Εκείνος, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στα χέρια της μάνας του.

Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο!!!

Αυτό το γεγονός έγινε γνωστό από έναν αυτόπτη μάρτυρα που σάστισε όταν είδε αυτή τη σκηνή. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αρπαγής…”

Πραγματικά, ποιος να φανταστεί ότι η ανθρώπινη φαντασία τρέχει πιο γρήγορα από τη……σκιά της!!!!!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έγινε στο κέντρο του Βόλου
Επόμενο άρθροΕΛΓΑ: Καταβάλλονται αποζημιώσεις 110 εκατ. ευρώ – Ποιους αφορά