Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έκανε μια αναδρομή στη ζωή του και μίλησε για την καριέρα του και την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις.

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα. Μου έκαναν προτάσεις, και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα.

Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια – φίρμα να βάψω τα μαλλιά μου, για να βγαίνω guest, αλλά αρνήθηκα», ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε επίσης πως του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του νέο, αλλά και τώρα, ενώ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια κατά την Κατοχή.

«Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, και μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει. Περάσαμε την Κατοχή, παιδάκι με μια χήρα μάνα, και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώσει μας για να ζήσουμε».

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γιάννης Βογιατζής: «Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος πήγαινα κι΄ εγώ μαζί για να τραγουδήσω»”,”description”:”Ο αγαπημένος Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και έκανε μια ανδρομή στη ζωή και στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8zMS8xMi8zMl8wM182M2Q5MGE0MzcxZDkzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M2S”,”uploadDate”:”2023-01-31T12:33:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cq6dkmx27edd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Ο Γιάννης Βογιατζής, όμως, αναφέρθηκε και στην σύζυγό του με την οποία έχει παντρευτεί δύο φορές.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Είχε προηγηθεί ο γάμος της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ που παντρευτήκαμε και με Ορθόδοξο γάμο.

Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου ‘’δεν παντρευόμαστε και εμείς ορθόδοξα’;’’. Η Ελένη είναι δώρο θεού και μέρα παρά μέρα πήγαινα στην εκπομπή της».

To άρθρο Γιάννης Βογιατζής: Στην Κατοχή φάγαμε εν γνώσει μας σκύλο για να ζήσουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνδραβίδα: «Ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα», συγκλονίζει ο πατέρας του υποσμηναγού
Επόμενο άρθροΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα η ΑΕΚ