Στο Δημαρχείο Βόλου επέδωσαν, τελικά, το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου στις 12, σήμερα 15 Φεβρουαρίου.

Άλλαξε το πρόγραμμα του κ. Κεφαλογιάννη και ενώ τα μέλη της Επιτροπής τον περίμεναν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, αποφάσισαν να μεταβούν στο Δημαρχείο για να του επιδώσουν το ψήφισμα, καθώς πραγματοποίησε εκεί συνάντηση ο Υφυπουργός.

Ο Υφυπουργός Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Βόλου και τους Βουλευτές Μαγνησίας στο Δημαρχείο Βόλου.

Του επιδόθηκε ψήφισμα με κύρια αιτήματα την παύση της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ και την ακύρωση του προγραμματισμού κατασκευής εργοστασίου SRF και RDF για την ΑΓΕΤ.

Σκόπιμη αλλαγή του προγράμματος του Υφυπουργού καταγγέλλει το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, Στέλιος Λημνιός:

«Ήρθαμε στο Δημαρχείο του Βόλου να βρούμε επιτέλους τον Υφυπουργό Υποδομών, προκειμένου να του επιδώσουμε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, το οποίο έχουμε ήδη δώσει στα ΜΜΕ από χθες και όπως είναι γνωστό, το πρώτο μας ραντεβού με τους συμπολίτες ήταν στην Περιφέρεια. Δυστυχώς, αλλάξανε το πρόγραμμά τους, πιθανότατα το κάνανε σκόπιμα για να μην συναντηθούν με τη μεγάλη μάζα των πολιτών και ίσα που προλάβαμε μια μικρή αντιπροσωπεία μας να του επιδώσουμε τελικά το ψήφισμα. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα το μεταφέρει στον Πρωθυπουργό».

Μάλιστα, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών καταγγέλλουν πως σε κουβέντα που είχαν με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, λίγο πριν ο ίδιος αποχωρήσει από τον χώρο του Δημαρχείου, τους είπε πως δεν μυρίζει κάτι άσχημο στον αέρα της πόλης και ζήτησε αποδείξεις από τα μέλη της Επιτροπής:

«Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Βόλου, αν αναπνέει τον αέρα του Βόλου και αν του μυρίζει και μας απάντησε πως όχι και μας ζήτησε να του φέρουμε αποδείξεις. Αποδείξεις έχουμε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Μετά μας είπε “δεν σας κάνει εντύπωση που είστε μόνο 7 άτομα που έρχεστε κάθε φορά;”. Μας είπε πως δεν φτιάχνει ο ίδιος του Νόμους», δήλωσε μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου.

Φορώντας μάσκες περίμεναν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου τον Υφυπουργό στην Περιφέρεια, από τις 10:30 το πρωί.

 

Προηγούμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Δεν θα σηκώσουν το βάρος τα νησιά – Προτεραιότητα η αποσυμφορηση
Επόμενο άρθροΓρίπη και COVID-19: Απλά βήματα για την προστασία από τις λοιμώξεις (video)