Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 13:46

Με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος δύο ιδιωτών ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη, ενόψει του περσινού αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, για τη Σούπερ Λιγκ.

Όπως έγινε γνωστό από εισαγγελικές πηγές, οι δύο κατηγορούμενοι, 46 και 41 ετών, διώκονται για το κακούργημα της προσφοράς παροχής δώρου για επιρροή αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε εγχώριες στοιχηματικές διοργανώσεις.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν σε ανακριτή για να απολογηθούν. Κατά τις ίδιες πηγές, από την έρευνα προέκυψε ότι ενήργησαν αυτόνομα, καθώς δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ηθικών αυτουργών στην τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, πλησίασαν τον περασμένο Δεκέμβριο τον ποδοσφαιριστή προσφέροντάς του χρήματα προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον επικείμενο αγώνα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αθλητής αρνήθηκε την πρόταση και προέβη σε καταγγελία, η οποία έγινε γνωστή τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ακολούθησε εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση της καταγγελίας και η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 13:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλ Σαλβαδόρ – Με σοβαρές αναταράξεις σε τιμές και χρέος ξεκίνησε το στοίχημα με το Bitcoin
Επόμενο άρθροΠρος μίνι lockdown Αργολίδα και Ευρυτανία – Πέρασαν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη