Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 13:01

Δεκτό έγινε το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άρση του περιοριστικού όρου που του επέβαλε να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αυτό κατατέθηκε σήμερα, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου στη δίκη της «Συμμορίας», στην οποία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεταξύ των 28 κατηγορουμένων.

«Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημακόπουλος.

Η πρόεδρος, τότε, τον ρώτησε: «Θα έρθει, όμως, να απολογηθεί ο κ. Μαρινάκης» για να λάβει την απάντηση από τον δικηγόρο του «… η υπόδειξή μου θα είναι να έρθει να απολογηθεί».

Ο Εισαγγελέας έδρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα Μαρινάκη λέγοντας: «ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά», με το δικαστήριο να κάνει εν τέλει δεκτό το σχετικό αίτημα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 13:11

Περισσότερα Εδω