Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 19:41

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στο Sky Sports για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ στις προπονήσεις. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να προπονούνται και ξεκαθάρισε πως όποιος δεν επιθυμεί μπορεί να απουσιάσει χωρίς τιμωρία.

«Πριν αρχίσουν οι προπονήσεις, είπα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου: “Είστε εδώ με ελεύθερη βούληση, δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Συνήθως υπογράφετε ένα συμβόλαιο και οφείλετε να είστε εδώ όταν το λέω εγώ, όμως σε αυτή την περίπτωση μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να είστε εδώ.

Δεν θα υπάρχουν τιμωρίες, είναι απόφαση δική σας και θα την σεβαστούμε 100%”. Στην πρώτη προπόνηση έφτασα φορώντας τη φόρμα μου και αισθάνθηκα σαν να ήμουν αστυνομικός», δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, και συμπλήρωσε:

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα να επιστρέψω στη δουλειά και να τους δω όλους, ήταν πολύ ωραίο. Υπήρχαν ηδη 10 παίκτες, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των 5 παικτών, που έκαναν προπόνηση σε διαφορετικά γήπεδα και σε απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Οι παίκτες μου είχαν το μεγαλύτερο διάστημα απραξίας από κάθε άλλη φορά στη ζωή τους, σχεδόν εννέα εβδομάδες ενώ έχουν συνήθως δύο. Θα πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, αν και οι πρώτες εντυπώσεις μου από τις προπονήσεις είναι θετικές».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 19:43

Περισσότερα Εδω