«Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ισχυρή εντολή για να εγγυηθεί κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, που θα πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες για το μέλλον της χώρας προοδευτικές αλλαγές και θα αλλάξει τους δυσβάστακτους όρους της μεταμνημονιακής εποχής που συμφώνησε ο κ. Τσίπρας». Αυτό ανέφερε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, που συνεδρίασε το απόγευμα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Η κ. Γεννηματά κατέστησε σαφές ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μπεί σε κυβέρνηση μόνο και μόνο για να βγει η δεδηλωμένη, «προκαλώντας», όπως είπε, «τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να συμφωνήσουν στην πρότασή του δίνοντας πριν τις εκλογές καθαρή απάντηση».

 

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι απέναντι στον διχασμό που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ απαιτείται η εθνική συνεννόηση που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής. «Για να ηττηθούν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν νέες θυσίες και δεσμεύσεις, μοίρασμα της φτώχειας και των επιδομάτων και για να ανακοπεί η επιστροφή της Δεξιάς στην εξουσία. Είναι αδιανόητο λύση να είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ, που έχει ευθύνες για τα μνημόνια και μέχρι σήμερα δεν τις έχει αναλάβει» πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνησυχητικά τα μηνύματα που εκπέμπει η ελληνική οικονομία
Επόμενο άρθροΟι ΗΠΑ τερματίζουν τη Συνθήκη Φιλίας του 1955 με το Ιράν