Δράμα: Φεστιβάλ Tentart στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας

Δράμα: Φεστιβάλ Tentart στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας

Πολλές δράσεις και εκπλήξεις στην καρδιά της Δράμας, στον δροσερό χώρο της Αγίας Βαρβάρας, υπόσχεται και φέτος του Tent Art Festival, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου.

Οι Θεσσαλονικείς Inner Sail με επιρροές από την ηλεκτρονική, alternative, ambient, minimal και ethnic μουσική, ανοίγουν το Tentart Festival 2019 την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 10.30 το βράδυ στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται δράσεις για παιδιά και μεγάλους στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Tent Art Festival
Την Τετάρτη και την Πέμπτη (10 και 11 Ιουλίου), στις 6.30 το απόγευμα, θα υπάρξει δημιουργικό Εργαστήρι Κεραμικής για παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών από την Άλκηστις Περδικάρη. Στη συγκεκριμένη δράση τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με τον πηλό. Κατευθυνόμενα από το θέμα, δημιουργεί το καθένα τα δικά του κομμάτια που θα συνθέσουν μια κεραμική πολιτεία. Η πολιτεία θα στηθεί πάνω σε χαρτόνι στο οποίο και θα μπορούν να παρέμβουν ζωγραφίζοντας το με στόχο να δημιουργηθεί ένα ενιαίο ολοκληρωμένο συλλογικό έργο. Σκοπός της δράσης είναι η επαφή με το υλικό, μια εισαγωγή στην κεραμική τέχνη και φυσικά η ψυχαγωγία.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα η Δήμητρα Παπαϊωάννου μαθαίνει στα παιδιά Yoga. Μια ιστορία γιόγκα βγαλμένη από το διάστημα, βασισμένη στη γνωστή ταινία Star Wars όπου παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω θα ακολουθήσουν τους ήρωες αυτής της επικής ιστορίας μέσα από στάσεις της γιόγκα.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα «Πετάμε τα πρέπει και τα μη» με ένα Βιωματικό Σεμινάριο από τη Βίκυ Γρηγοριάδου.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα η Αλεξία Κολέτσου θα παρουσιάσει ένα μάθημα Yoga σε ενήλικες.

Το σύνολο των δράσεων θα γίνουν στο Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.
Φέτος, το Tentart Festival φιλοξενεί το ανεξάρτητο περιοδικό του δρόμου Shedia! H «Σχεδία» της καλοσύνης και της γιορτής θα πωλείται από δύο διαπιστευμένους πωλητές τη Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Tentart Festival 2019.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Share this post