Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, 16:36

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μιλώντας στο e-handball.gr, παραδέχτηκε ότι η κλήρωση με την Ποτάισα στα προημιτελικά του Challenge Cup είναι όντως δύσκολη για την «Ένωση».

Πάντως επισήμανε ότι η ομάδα του έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χτίζει χαρακτήρα, τονίζοντας ότι δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για τους Ρουμάνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του δικεφάλου:

«Πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες κληρώσεις που θα μπορούσαν να μας προκύψουν, αλλά κάτι παρόμοιο συνέβη και στην κλήρωση των “16” και βλέπουμε ότι ο θεσμός δοκιμάζει τις αντοχές μας. Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα, προφίλ και μετά την πρόκριση έναντι της Ντράμεν, έχει αποκτήσει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα σαν την Τούρντα.

Η Τούρντα είναι ένας παλιός γνώριμος, αφού η ομάδα μόλις πριν δύο χρόνια βρέθηκε αντίπαλος της και μάλιστα στον τελικό του θεσμού. Ίσως για κάποιους παίκτες να είναι και ένα pay back. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς και να διαβάσουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, ώστε να διεκδικήσουμε στα ίσια την πρόκριση στη Ρουμανία. Επίσης, είμαστε και εμείς μια πολύ δύσκολη κλήρωση για αυτούς». 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, 16:43

Περισσότερα Εδω