Εισαγγελέα στο νησί για το καλοκαίρι ζητά ο δήμαρχος Μυκόνου

Εισαγγελέα στο νησί για το καλοκαίρι ζητά ο δήμαρχος Μυκόνου

Την παρουσία εισαγγελέα στο νησί για το καλοκαίρι ζήτησε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την πάταξη των φαινομένων ανομίας και παραβατικότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ειδικότερα, ο κ. Κουκάς συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα Εφετών στη Σύρο, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της ασφάλειας στη Μύκονο. Ο Δήμαρχος Μυκόνου επεσήμανε ότι ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο και η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού επιβάλει την παρουσία Εισαγγελέα κατά τους θερινούς μήνες στο νησί.

 

Τόνισε, επίσης, ότι για προφανείς λόγους ο Δήμος Μυκόνου διατίθεται να εξασφαλίσει τη διαμονή του Εισαγγελέα, εφόσον ζητηθεί.

 

Ο κ. Κουκάς δήλωσε εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Σύρου:

 

«Είναι βέβαιο ότι η παρουσία Εισαγγελέα στη Μύκονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που θα μπορεί να συντονίζει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πέραν της αστυνομίας, θα συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση αυτόφωρων αδικημάτων και θα τονώσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στο νησί, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Share this post