Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνουν, με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση – Προσωπικός βοηθός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Ξενία Βόλου, με ταυτόχρονη διερμηνεία στη ελληνική νοηματική γλώσσα από τη Γαλήνη Σαπουντζάκη, επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Αλεξία Πρίγκου, διερμηνέα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Ζέττα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Σταμάτης, γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Στέφανος Πάικος, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας και Πέτρος Μπέλλος, αν. γενικός γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων.

Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επίσης θα παρουσιαστεί η έκθεση ζωγραφικής της Ηρούς Θεοχάρη, μέλος του Σωματείου «Ιππόκαμπος» με τίτλο «Ζωγράφισε Μπορείς».

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάζεται το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κορίνθου
Επόμενο άρθροΚυβερνητικό σχέδιο για στήριξη των συνεπών δανειοληπτών