Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 18:04

Νέο σοκ υπέστη η οικογένεια του Πανιωνίου, καθώς μετά την ομάδα του ποδοσφαίρου, η οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, και το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου θα μείνει εκτός Basket League.

Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστό πως οι συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά της ομάδας οδηγήθηκαν σε ναυάγιο, τονίζοντας παράλληλα ότι το μέλλον του «ιστορικού» βρίσκεται εκτός Basket League.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Βρίσκομαι στη  δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.  

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας. 

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία  (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 18:10

Περισσότερα Εδω