Στο μέλλον αναμένεται να κριθεί η τύχη της συνεργασίας της Δρομέας με την εταιρεία BISLEY στο Newport, συμφωνία η οποία είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2017.

 

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη, η συμφωνία εξακολουθεί να υφίσταται πλην όμως εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε στο σύνολο των επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας η διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Brexit, η απορροφητικότητά της είναι χαμηλή και η συνεργασία γίνεται μέσω της θυγατρικής της Bisley στη Γερμανία.

 

Η πλήρης λειτουργία της υπογραφείσας σύμβασης θα κριθεί στο μέλλον και θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των διοικήσεων των δύο εταιρειών αναλόγως και με τη διαμόρφωση της συμφωνίας ή μη για το Brexit.

 

Σε κάθε περίπτωση, η Παπαπαναγιώτου Α.Β.Ε.Ε.Α. “ΔΡΟΜΕΑΣ” θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της εν λόγω συνεργασίας, όπως και για οτιδήποτε σημαντικό αφορά την πορεία της, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.

ΠΗΓΗ