Εύφημο μνεία στους Ηλεκτρονικούς για το πρόγραμμα μετάδοσης αποτελεσμάτων στη Ροδόπη

Εύφημο μνεία στους Ηλεκτρονικούς για το πρόγραμμα μετάδοσης αποτελεσμάτων στη Ροδόπη

Ετοιμάζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την διεξαγωγή και των Εθνικών Εκλογών στις 7 Ιουλίου.
Το εκλογικό Υλικό θα αποσταλεί στους Δήμους την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται στους εκλογείς πως βάζουν ένα σταυρό προτίμησης σε Ροδόπη, Ξάνθη και Δράμα και από δύο σε Έβρο, Καβάλα.
Σε ότι αφορά τη Ροδόπη, μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο Γενικός Δ/ντης Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠΑΜ-Θ, Αριστοτέλης Γκαράνης, η αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης», είναι πανέτοιμη από την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Η νέα τοποθέτηση του έμψυχου δυναμικού της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης και η αναδιάταξη του χώρου, εκεί στην είσοδο όπου τοποθετήθηκαν οι υπολογιστές, διευκόλυνε τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, ως προς την καταγραφή των στοιχείων και το πέρασμά τους στο πληροφοριακό σύστημα.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι υπάλληλοι της Πληροφορικής, εγκατέστησαν ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο εξυπηρετούσε 6-7 Δικαστικούς Αντιπροσώπους, σε σχέση με το παρελθόν που εξυπηρετούνταν μόνο ένας και αυτό καθυστερούσε την μετάδοση των αποτελεσμάτων.
«Αυτό το νέο πρόγραμμα που εγκατέστησαν οι Ηλεκτρονικοί μας, δεν «έπεσε» ούτε μια φορά και εγγυήθηκε την ομαλή ροή και ταχεία μετάδοση των αποτελεσμάτων. Μάλιστα γι’ αυτό και οι Ηλεκτρονικοί της Αντιπεριφέρειας, δέχθηκαν από πολλούς συγχαρητήρια και κρούσεις για να τους αποστείλουν το εν λόγω πρόγραμμα για να το εγκαταστήσουν και άλλες υπηρεσίες. Δεν έχουμε πολλούς υπαλλήλους αλλά έχουμε πολύ φιλότιμο και με αυτό βγαίνει η εργασία μας, ως δημόσιοι υπάλληλοι. Να λέμε και τα καλά, καθώς έχουν ακούσει και τι δεν έχουν ακούσει οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, πως είναι πολλοί, τεμπέληδες και δεν εξυπηρετούν», υπογράμμισε καταλήγοντας ο κ. Γκαράνης.
Επι πλέον πρόσθεσε πως μόλις κλείσουν οι κάλπες θα ξεκινήσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων. Σχετικά νωρίς και πριν από τις δέκα, θα υπάρχει εικόνα, η οποία και θα σχηματοποιηθεί πλήρως εκεί γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα!

Υπενθυμίζεται πως τα εκλογικά τμήματα στη Ροδόπη είναι 288 και σε όλη την περιφέρεια 1478.
Κλείνοντας ο κ. Γκαράνης κάλεσε τους εκλογείς και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν στην μάχη να ψηφίσουν, ασκώντας ένα δημοκρατικό δικαίωμα και υποχρέωση ταυτόχρονα και ευχήθηκε να μειωθεί το πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής στη Ροδόπη που άγγιξε και το 60%…

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Share this post