Η υπόθεση του άνδρα που κυνηγούσε περαστικούς με ρόπαλο και πριόνι τις νυχτερινές ώρες στον Πύργο Ηλείας, ίσως να κρύβει μία διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο «Πρώτη», ο 40χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έδρασε με αυτόν τον τρόπο γιατί δέχτηκε παρενόχληση από νεαρούς που του πετούσαν πέτρες και κροτίδες και καθόλου δεν τρόμαξαν από την αντίδρασή του αλλά γελούσαν.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια ζούσε στην  Τρίπολη, όπου και εργαζόταν. Ένα τροχαίο όμως που είχε με τη μηχανή του, το 2008, ήρθε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του… στερώντας του το χαμόγελο αλλά και το μισό του πρόσωπο.

Ο τραυματισμός του 40χρονου σήμερα άνδρα, από το τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στην Τρίπολη, επέφερε σοβαρότατη βλάβη στο πρόσωπό του καθώς είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί όλη η άνω γνάθος του και ο ίδιος να στηρίζεται μηχανικά τόσο για να μιλήσει όσο και για να τραφεί. Το πενιχρό επίδομα το οποίο λάμβανε, του έχει επιτρέψει αρχικά να διατηρεί ένα πολύ μικρό σπίτι στον Πύργο όπου όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να ζει με αξιοπρέπεια.

Ζει σε εγκαταλελειμμένα σπίτια

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο 40χρονος αναζητούσε εγκαταλελειμμένα σπίτια προκειμένου να τον «φιλοξενήσουν», ενώ ο ίδιος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές, καθώς μετά από έρευνα που είχε γίνει στο οίκημα στο οποίο διέμενε, εντοπίστηκαν δεκάδες κλοπιμαία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» το τελευταίο διάστημα ο 40χρονος είχε επιστρέψει στην δύσκολη «καθημερινότητα» του, ενώ διέμενε σε ένα εγκαταλειμμένο οίκημα το οποίο είχαν εντοπίσει οι νεαροί, που όχι απλά έκαναν επιθέσεις στον χώρο που διέμενε, πετώντας κροτίδες και πέτρες, αλλά αναρτούσαν τα «κατορθώματα» τους και στις σελίδες τους στο facebook….

«Μία ανάλογη επίθεση σημειώθηκε και πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 40χρονος αγανακτισμένος, έπιασε στα χέρια του ένα ρόπαλο και ένα πριόνι και άρχισε να καταδιώκει…. τους δαίμονες του… εκείνους που απλά έσπαγαν πλάκα με τα δικά του προβλήματα, με την δική του σκληρή καθημερινότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα ενώ προσθέτει ότι ο άνδρας έχει εξαφανιστεί μετά από το περιστατικό και την έκταση που πήρε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροESM: Πρότεινε σύσταση Ταμείου Σταθερότητας της ευρωζώνης ύψους 250 δις ευρώ
Επόμενο άρθροΣιγά το νέο: Άλλος ένας βανδαλισμός παιδικής χαράς