Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 20:25

Η οικογένεια της Άρσης Βαρών έστειλε ηχηρό μήνυμα Ειρήνης, κατά την χθεσινή τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.   Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, αθλητές, προπονητές και θεατές σήκωσαν λευκές κάρτες, το σύμβολο της ειρήνης μέσω του αθλητισμού, κατόπιν της πρόσκλησης του Πύρρου Δήμα, ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία και χειροκρότησαν θερμά την ουκρανική αποστολή. 

«Ο αθλητισμός ενώνει και εμείς, η παγκόσμια οικογένεια της Άρσης Βαρών στεκόμαστε δίπλα στην Ουκρανία», ήταν το μήνυμα της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Την στήριξή τους έδειξαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΑΒ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αντιπεριφεριαρχης κ. Πιτσούλης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και οι όλοι τοπικοί φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονταν στην Κρήτη και θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παρακολούθησαν την τελετή έναρξης και σήκωσαν τις λευκές κάρτες δείχνοντας έτσι την συμπαράστασή τους στους Ουκρανούς συναθλητές τους!


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 20:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTo σύμπαν μπορεί να σταματήσει να διαστέλλεται πολύ σύντομα
Επόμενο άρθροΠάτρα: Ντοκουμέντο «φωτιά» με τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας [Εικόνα]