Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 19:02

Την ανάγκη να εμφανιστεί η Γερμανία «πανέτοιμη» στο Euro 2020, επισήμανε ο Γιοακίμ Λεβ, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο SID, όπου παραδέχθηκε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων της.

Η …περιπέτεια της Γερμανίας θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου εναντίον της Γαλλίας στο Μόναχο, στον πιο σκληρό όμιλο (6ο), όπου συμμετέχουν επίσης Πορτογαλία και Ουγγαρία.

«Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι αμέσως», παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, που θα αποχωρήσει από την Εθνική αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας των «πάντσερ» στο Euro 2020:

«Γνωρίζουμε τη Γαλλία πολύ καλά, είναι η ομάδα στον κόσμο που προσαρμόζεται καλύτερα στον αντίπαλό της. Γνωρίζουμε πώς παίζουν και όμως είναι σχεδόν αδύνατο να την αντιμετωπίσεις γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Έχει απίστευτους παίκτες. Είναι εξαιρετικά δυνατοί και πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις.»

Το ίδιο ισχύει και για την Πορτογαλία. Ο Γιοακίμ Λεβ, πιστεύει ότι οι Πορτογάλοι έχουν «μια τεράστια επιθετική δύναμη» και προειδοποιεί: «Μια συμπαγής άμυνα θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Εάν δεν την έχουμε, θα έχουμε προβλήματα και οι Γάλλοι και οι Πορτογάλοι θα επωφεληθούν από αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος εναντίον τους. Εάν η συγκέντρωσή σας δεν βρίσκεται συνεχώς στο αποκορύφωμά της, θα το εκμεταλλευτούν ανελέητα», είπε.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός, θέλει να αποφύγει το σενάριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στο οποίο η Γερμανία δέχθηκε πρώτη γκολ στους τρεις αγώνες του ομίλου. «Εάν μας συμβεί αυτό πάλι, θα είναι περίπλοκο», πρόσθεσε.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 19:10

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιπλασίασε τις νίκες της η ΑΕΚ
Επόμενο άρθροLive η ενημέρωση για τον κορονοϊό, τους εμβολιασμούς & το λοκντάουν