Η Ελλάδα χρειάζεται να αναπνεύσει να κάνει μια νέα αρχή όπως έγινε το 1974 τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.  Υπογράμμισε ότι η ΝΔ προχωρεί μπροστά ως ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι απευθύνεται και προς τους αριστερούς γιατί το να πέσει αυτή τη κυβέρνηση είναι θέμα αξιακό.

 

«Η πολική δεν είναι πρόσθεση είναι πολλαπλασιασμός. Αυτό που βοηθάει είναι το ρεύμα, όταν εσύ ο ίδιος πείθεσαι ότι μπορεί να στηριχτεί από την πολιτική σου» ανέφερε ο κ Χατζηδάκης.

 

Για τη Βενεζουέλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι με τη στάση του απέναντι στο καθεστώς Μαδούρο ο κ Τσίπρας δείχνει ότι δεν έχει ευαισθησία απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις δημοκρατικές αξίες και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά γιατί εκεί το καθεστώς είναι τυραννικό.  Διερωτήθηκε επίσης τι παριστάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του αυτή.

 

Για το θέμα των Σκοπίων ο κ Χατζηδάκης είπε ότι ο κ Τσίπρας έδωσε στους εταίρους του ΝΑΤΟ αυτό που έδωσαν οι προηγούμενοι έξι πρωθυπουργοί.

 

Αναφερόμενος στον κ Καμμένο είπε ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη του και έχει πέντε βουλευτές εκ των οποίων οι δυο στηρίζουν την κυβέρνηση κ αυτό θεωρείται σύγχρονο και ευρωπαϊκό είπε.

ΠΗΓΗ