Η ΝΔ δεν έχει στο πρόγραμμά της νέο μνημόνιο μέσω της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης

Η ΝΔ δεν έχει στο πρόγραμμά της νέο μνημόνιο μέσω της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης

Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ δεν έχει καμία πρόθεση, ούτε έχει στο πρόγραμμά της νέο μνημόνιο μέσω της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης και το διευκρίνισε ξεκάθαρα και ο κ. Μητσοτάκης , δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β`Αθήνας στο Βόρειο τομέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπαδημητρίου το είχε συζητήσει ως δημοσιογράφος και σε άλλα τηλεοπτικά πάνελ, δεν υφίσταται όμως ως πρόγραμμα της ΝΔ, ούτε κατά διάνοια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε ότι, η ΝΔ έχει στον κεντρικό πυρήνα της οικονομικής της πολιτικής τις φιλελεύθερες ιδεολογίες, αυτό σημαίνει ότι πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά.

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, ο κ. Ρουσόπουλος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει σχέδιο, ούτε στις προτάσεις της ΝΔ να αλλάξει κάτι σε σχέση με τον τρόπο που γίνεται σήμερα η ασφάλιση. Εκείνο που έχουμε προτείνει, είναι ότι σε έναν από τους τρεις πυλώνες, σε ό,τι αφορά την επικουρική σύνταξη και μόνο θα μπορεί ο πολίτης να επιλέγει, αν θέλει, αντί να δώσει τα λεφτά του για το επικουρικό στο δημόσιο να τα δώσει σε μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Share this post