Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμπεριφορά του Θέμη Αδαμαντίδη απέναντι στις γυναίκες έρχονται στη δημοσιότητα.

Μετά την καταγγελία της τελευταία συντρόφου του για ξυλοδαρμό, έρχεται και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του να καταγγείλει ότι είναι βίαιος.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Στεφάνοβα καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την είχε χτυπήσει πολλές φορές ενώ ήταν και τα παιδιά στο σπίτι.

Οι δυο τους έζησαν μαζί για 15 χρόνια και η ίδια μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αποφάσισε να τον εγκαταλείψει. Όπως αποκαλύπτει, τον Φλεβάρη του 2020, μετά από ένα βίαιο περιστατικό κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, η οποία υπάρχει στο ΑΤ Γλυφάδας.

«Είναι άλλος ο Θέμης ο τραγουδιστής και άλλος ο σύντροφος, ο πατέρας», τονίζει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της

«Είχαν συμβεί και σε εμάς περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ζήσαμε μαζί για 15 χρόνια, κάναμε δυο παιδιά και έφυγα πέρυσι. Πήρα τα παιδιά κι έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο. Συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά τον τελευταίο χρόνο. Με χτύπαγε και ήταν και τα παιδιά στο σπίτι. Είχα καλέσει την αστυνομία, είχα κάνει μήνυση, αλλά τότε λόγω κοροναϊού ήταν όλα κλειστά.

Η μήνυση υπάρχει στο ΑΤ Γλυφάδας, την έκανα τον Φλεβάρη του 2020 που με χτύπησε. Μετά από αυτό το περιστατικό συνέβησαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφάσισα να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο. Είχα καλέσει την αστυνομία 7-8 φορές. Με έχει ξαναχτυπήσει πολλές φορές μετά τη μήνυση και μπροστά στα παιδιά.

Αραιά και που βοηθάει για τα παιδιά όποτε θελήσει ο ίδιος, επικοινωνία μαζί τους δεν έχει. Με πήρε η Βαρβάρα Κίρκη και μου τα είπε και με ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και με εμένα. Είναι άλλος ο Θέμης ο τραγουδιστής και άλλος ο σύντροφος, ο πατέρας.

Δεν ήταν καλός πατέρας. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι σαν πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Έξω, η δουλειά του και μετά ο τζόγος, μέρες νύχτες έλειπε. Ερχόταν σπίτι μόνο για να κοιμηθεί και τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία. Μικρά παιδιά είναι, φασαρία θα κάνουν».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο43χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Επόμενο άρθροΑχαρνών: Ταξί καβάλησε το πεζοδρόμιο και «έσκασε» πάνω στα καρπούζια