Δέκα είναι,ως τώρα,οι λεγόμενες ”ιερές δηλώσεις” που κατατέθηκαν στις Αστυνομικές αρχές του Νομού Μαγνησίας, από αυτοαποκαλούμενους ”θεματοφύλακες του Συντάγματος”, από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι σήμερα και εκτιμάται ότι είναι μέρος των 2.000 πολιτών που κατέθεσαν σχετική δήλωση στις αρχές Πανελλαδικά.

Τα άτομα αυτά που αποκαλούνται θεματοφύλακες του Συντάγματος παρακολουθούνται από τις Αρχές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις καθώς,έχει παρέμβει και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλειώτας.

Η ”ιερά δήλωση” είναι ένα έντυπο 20 σελίδων, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 με αφορμή τα μνημόνια, εμπλουτίστηκε το 2015 και το 2018 και σήμερα αναφέρουν ότι έχουν το ”δικαίωμα για ένοπλο αγώνα.”
Απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις μεταναστών, ενώ γίνεται λόγος για εκτελέσεις ”προδοτών”, που ευθύνονται,όπως υποστηρίζουν, είτε για την οικονομική είτε για την υγειονομική κρίση που βιώνει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ο ολόκληρος ο πλανήτης,επικαλούμενοι το άρθρο 120 του Συντάγματος…..

Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν γραφικοί αλλά,οι αναφορές τους για ένοπλο αγώνα κάνει την παρουσία τους επικίνδυνη κι ως τέτοιοι πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν.

Προηγούμενο άρθροΣταϊκούρας- Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 50-60 εκατ. – Φόρος εισοδήματος σε 8 δόσεις από Ιούλιο
Επόμενο άρθροΔιαπόμπευσε δημόσια Βολιώτη με αυτοκόλλητα σεξουαλικού περιεχομένου και καταδικάστηκε