Η Μιμή Ντενίση, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκκη, μίλησε για το πάθος και την ένταση με τα οποία αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της.

«Όταν μου λένε “κάνε αυτή τη δουλειά για μένα”, τότε το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να αφήνω τα πράγματα στη μέση, ακόμα και αν την εγκαταλείψουν όλοι, εγώ θα την πάω μέχρι τέλους» συμπλήρωσε η Μιμή Ντενίση.

«Είχα μια ψευδαίσθηση, ότι επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή και επειδή η επιτυχία ήρθε αμέσως, νόμιζα ότι όσο προχωράνε τα χρόνια, αυτό γίνεται πιο εύκολο. Όμως, όσο προχωράνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο, γιατί έχεις πιο πολλές αμφισβητήσεις για το έργο σου» τόνισε η Μιμή Ντενίση για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι ένας διαρκής αγώνας, απλώς μεγαλώνοντας τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ήρεμα» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Μιλώντας για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» η Μιμή Ντενίση σημείωσε ότι οι Τούρκοι την είδαν θετικά.

«Για μένα, για να πιάσεις το θέμα της Σμύρνης δεν μπορείς να πας κατευθείαν στην καταστροφή. Δεν θα πονέσεις τους ήρωες αν δεις μόνο την καταστροφή. Αν δεις τη ζωή τους όμως και το δεις να διαλύεται, τότε θα πονέσεις τους ήρωες» συμπλήρωσε.

Για τις φιλίες μεταξύ γυναικών η Μιμή Ντενίση σημείωσε ότι η ίδια γίνεται φίλη με τις γυναίκες. «Και εκείνες πιστεύω» τόνισε.

«Μια γυναίκα για να γίνει αληθινή φίλη με κάποια άλλη, θα πρέπει να έχει τη δικιά της προσωπικότητα, τη δικιά της σιγουριά. Να μην έχει να ζηλέψει, κάτι να πάρει» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας: «Άλλωστε εμένα μου αρέσει να δίνω. Όταν αγαπώ μια γυναίκα, πρέπει να τη θαυμάζω».

«Οι φιλίες μας είναι με ανθρώπους που έχουμε κάποια κοινά. Και μεταξύ γυναικών είναι πιο δυνατές οι φιλίες, από ότι μεταξύ γυναίκας και άνδρα» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Έχω κάνει πολύ ωραία γενέθλια στη ζωή μου. Τα πιο συγκινητικά –που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία με τη μαμά μου, πριν δύο χρόνια» σημείωσε η Μιμή Ντενίση, υπογραμμίζοντας: «Κάθε στιγμή πρέπει να τη ζούμε με πάρα πολλή μεγάλη ένταση. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε στιγμή».

«Δεν έχω τον έλεγχο, έχω τη σκέψη όμως» υποστήριξε η δημοφιλής ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο χρηματοδοτικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθροΤα αυτοΑκίνητα των Αθηνών | in.gr