«Όποιοι νομίζουν ότι αγώνας έχει κριθεί, κάνουν μεγάλο λάθος», τόνισε χθες το βράδυ, στην ομιλία του στην Καβάλα, την πόλη όπου πέρασε τα παιδικά του καλοκαίρια, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας.

«Στις εθνικές εκλογές αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τη πορεία προς τα εμπρός ή θα γυρίσουμε πίσω. Στην εποχή που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε όπου ο καθένας μόνος του θα παλεύει να επιβιώσει και όποιος αντέξει» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας πως στις εθνικές εκλογές αποφασίζουμε για τη ζωή μας και η απόφαση θα είναι βαριά και κρίσιμη. «Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου» είπε και πρόσθεσε πως επιθυμούνε μια «Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές», «μια Ελλάδα της ανάπτυξης για όλους», «που θα δίνει το παράδειγμα της υπεράσπισης των πανανθρώπινων αξιών».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη «λευκή επιταγή» που ζητά ειδάλλως θα κάνει εκλογές, χαρακτηρίζοντας την ΝΔ κόμμα αλαζονείας ενώ σχολιάζοντας το σύνθημά της, «αυτοδύναμη Ελλάδα» είπε ότι «η Ελλάδα είναι ήδη αυτοδύναμη, γιατί βγήκε από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος της, βγάζει πλεονάσματα αντί για ελλείμματα, έχει 34 δισ. απόθεμα στα ταμεία της. Τόνισε ότι τώρα κρίνεται η ίδια η ζωή μας και πως «τα δικά μας λάθη είναι λάθη αυτού που αγωνίζεται». «Δεν οδηγήσαμε εμείς στην απώλεια 25% του ΑΕΠ σε 4 χρόνια. Δεν στείλαμε εμείς 300.000 Έλληνες στο εξωτερικό. Δεν πετάγαμε εμείς τους ανασφάλιστους έξω από τα νοσοκομεία. Δεν αφήναμε εμείς ασθενείς χωρίς φάρμακα, για να κερδίζουν κάποιοι μίζες και δωράκια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ