Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 23:29

«Καθαρές» ήταν όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, σε νοσοκομείο του Ικονίου, μετά τον πολύ άσχημο τραυματισμό του στο στήθος, στο κεφάλι και τον αυχένα, έπειτα από σύγκρουση με τον Σλοβένο μπακ Σκούμπιτς, στην εκτός έδρας νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Κόνιασπορ με 3-0.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι σε καλή κατάσταση, έχει κανονικά τις αισθήσεις του κι απόλυτη επαφή με τους γύρω του, ενώ του τοποθετήθηκε κολάρο, προκειμένου να είναι σταθερός ο αυχένας του. Όπως ανέφερε ο γιατρός της «Φενέρ», Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, ο Πέλκας έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τον Σκούμπιτς:

«Ο Πέλκας δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο. Με την σύγκρουση που είχε δάγκωσε την γλώσσα του και είχε μία ελαφρά αιμορραγία από το στόμα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο και εκεί κάναμε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 23:31

Περισσότερα Εδω