Κανένα ίχνος του 81χρονου που εξαφανίστηκε από το πρωί της Τρίτης όταν έφυγε από καφενείο στην περιοχή Οξυγόνου του Βόλου, δεν βρέθηκε ως τώρα, παρά τις έρευνες των συγγενών του, της Αστυνομίας και εθελοντών. Ο Βασίλης Τσιγκούδης, όπως κάθε πρωί, έφυγε την Τρίτη από το σπίτι του στη συνοικία Πανταζόπουλου, στον Άνω Βόλο, πήγε με τα πόδια σε καφενείο στην περιοχή Οξυγόνου και στις 9.30 το πρωί έφυγε.Σύμφωνα με την κόρη του ηλικιωμένου, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν πεταμένα δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου, ενώ ο ίδιος δεν επέστρεψε στο σπίτι.
Τα δύο αντικείμενα βρήκε καθηγητής, που τα κράτησε, επικοινώνησε με την κόρη του 81χρονου, στις 12.30 το μεσημέρι και της παρέδωσε τα πράγματά του.
Ο Βασίλης Τσιγκούδης την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε μπλε μπουφάν γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι ενώ οι συγγενείς του εκφράζουν φόβο μήπως έπεσε θύμα κλοπής ή ληστείας, γιατί στο πορτοφόλι του βρέθηκαν 10 € και στο σπίτι δεν υπάρχει η σύνταξή του, πιθανολογώντας ότι είχε τα χρήματα πάνω του. Αν κάποιος συμπολίτης εντοπίσει τον ηλικιωμένο, μπορεί να επικοινωνήσει με το 100 ή με το τηλέφωνο 6944 226627.

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Φλώρινα
Επόμενο άρθροΣινεμά: Πρεμιέρα για δύο επικές μπλοκμπάστερ περιπέτειες