Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με την Οικονομική Αστυνομία να διαβιβάζει έναν ογκωδέστατο φάκελο με όλα τα στοιχεία της κατεπείγουσας έρευνας που διεξήγαγε για τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του MEGA, τελευταία εξέλιξη είναι το γεγονός ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος ξεκινάει εξονυχιστικό έλεγχο του πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας, η οποία φαίνεται να είναι και η διαχειρίστρια της οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Προκλητικά τα ποσά, εξοργιστικές οι δικαιολογίες – Η πρεσβυτέρα κατέθεσε στην τράπεζα μισό εκατ. ευρώ

Κατ΄επέκταση, ο έλεγχος που θα γίνει στα οικονομικά της πρεσβυτέρας θα οδηγήσει και σε έλεγχο, εξ αντανακλάσεως, στα οικονομικά του πατέρα Αντωνίου, αλλά και των ατόμων της οικογένειας.

Δύο χιλιάδες κινήσεις στους λογαριασμούς

Το γεγονός που «χτύπησε» το καμπανάκι στην εν λόγω Αρχή, όπως ανέφερε στο Live News η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, ήταν οι χιλιάδες κινήσεις στους λογαριασμούς του ιερέα και της πρεσβυτέρας. Χαρακτηριστικός είναι ο αριθμός των κινήσεων που έχουν γίνει, που φαίνεται να ανέρχεται σε δύο χιλιάδες!

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Οικονομική Αστυνομία έχουν φθάσει στην Εισαγγελία Αθηνών και αυτό σημαίνει ότι ξεκινά άλλη μία προκαταρτική έρευνα, στο επίκεντρο της οποίας θα είναι ο πατέρας Αντώνιος.

Τα προς εξέταση αδικήματα της έρευνας αυτής θα είναι η φοροδιαφυγή, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή οποιαδήποτε άλλο κακούργημα προκύψει από την έρευνα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Η Ρωσία έχασε «για πάντα» την Ευρώπη ως το μεγαλύτερο πελάτη της
Επόμενο άρθροΤο ΚΚΕ σηκώνει ψηλά το θέμα της Υγείας