Στις 20:00 το αργότερο θα γίνει η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε με την Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε σχετικά με τις προθέσεις του.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Παπανδρέου θα γίνει από τον ίδιο και αναμένεται να είναι λιτή, καθώς θα υπάρξουν νεότερες δηλώσεις αύριο.

Το επιτελείο του κ. Παπανδρέου έχει ήδη συλλέξει τις υπογραφές από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής καθώς αύριο, Πέμπτη, είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι προς την κατεύθυνση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του ο κ. Παπανδρέου είχε κινηθεί την Δευτέρα κάνοντας μια αινιγματική ανάρτηση, που ερμηνεύετηκε ως προαναγγελία της πρόθεσής του να διεκδικήσει στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τα 40 χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ που το έφεραν για πρώτη φορά στην εξουσία.

«18 Οκτώβρη 1981 Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021 Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού» είχε γράψει στο twitter ο κ. Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης της δικής του υποψηφιότητας κατέθεσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ στη διαδικασία συλλογής υπογραφών μέχρι αύριο βρίσκονται οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης των δικών τους υποψηφιοτήτων έχουν καταθέσει ήδη οι Αντρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Νίκος Ανδρουλάκης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Θα δοκιμάζουμε την υπομονή μας και θα διεκδικούμε τα δίκαιά μας»
Επόμενο άρθροΑπίθανη γκάφα από το μουσείο «Μαντάμ Τισό» με το άγαλμα του Ρονάλντο