Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 11:04

Στο παρελθόν ανήκει η κόντρα που είχε ξεσπάσει, στις αρχές του μήνα, στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα, ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον αθλητικό διευθυντή των Καταλανών, Ερίκ Αμπιντάλ. Πολλοί, μάλιστα, είναι αυτοί που εκτιμούν πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί το καλοκαίρι να φύγει από το «Καμπ Νου», καθώς έχει μεν συμβόλαιο με την ομάδα της Βαρκελώνης έως το καλοκαίρι του 2021, αλλά, όπως έχει επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος της φημισμένης ισπανικής ομάδας, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μπορεί να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο ίδιος, όμως, ο Αργεντινός άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα της Βαρκελώνης, ενώ εξήγησε το επεισόδιο με τον Αμπιντάλ:

«Του απάντησα γιατί ένιωσα ότι μου επιτίθεται. Ένιωσα ότι επιτίθεται στους παίκτες γενικότερα. Εν τω μεταξύ μίλησε και είπε πάρα πολλά για τα αποδυτήρια. Σαν να έχει τη δύναμη να φέρνει και να διώχνει προπονητές αλλά και παίκτες. Και μάλιστα μίλησε και για εμένα. Σαν να έχω δυνάμεις τεράστιες και να λαμβάνω αποφάσεις εγώ για την ομάδα και για όλους», ανέφερε ο Μέσι και συμπλήρωσε για το μέλλον του:

«Εάν το θέλει η ομάδα εγώ δεν θα φύγω. Θέλω να πάρω και άλλο Champions League και να συνεχίσω να παίρνω πρωταθλήματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να φεύγει από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα βέβαια θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να μεγαλώνει και να βελτιώνεται για να μπορεί να έρθουν προκρίσεις κι άλλοι τίτλοι».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 11:07

Περισσότερα Εδω