Μήνυμα νίκης της Ν.Δ. έστειλε από το Βόλο ο Κυρ. Μητσοτάκης (photos & ήχος)

Μήνυμα νίκης της Ν.Δ. έστειλε από το Βόλο ο Κυρ. Μητσοτάκης (photos & ήχος)

Μοιράσου το άρθρο:

Η Ν.Δ. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας εκτίμησε σήμερα από το Βόλο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιοδεύει στη Μαγνησία. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά και την επομένη των εκλογών η χώρα να διαθέτει μία ισχυρή κυβέρνηση ενώ τόνισε ότι η Ν.Δ. είναι αυτή που θα φροντίσει να φύγουν οι λαϊκιστές από την εξουσία. Επιπλέον άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας ατόπημα το γεγονός ότι επέλεξε να αποχωρήσει χθες από τη Σύνοδο Κορυφής όπου «αποφασίζονται οι κρίσιμες θέσεις της Ευρώπης για το μέλλον, και εκχώρησε την ψήφο της Ελλάδας στην Ισπανία, για να έρθει να συμμετέχει σε μια κομματική φιέστα. Μετά τις 7 Ιουλίου δεν θα είναι πρωθυπουργός αλλά μέχρι τότε οφείλει να συμπεριφέρεται με μεγάλη υπευθυνότητα. Δεν είναι κομματάρχης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ.  Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί σε παραλιακή καφετέρια του Βόλου για να τον ακούσουν, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει στην πλατεία του Αλμυρού.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες που έφεραν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έγινε το πρώτο βήμα, την ερχόμενη Κυριακή όμως θα γίνει το οριστικό βήμα και η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα. Έμειναν μόνο 4 μέρες για να δρέψουμε τους καρπούς της προσπάθειας που κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα το πετύχουμε. Στις 7 Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την μεγάλη ανατροπή. Η Νέα Δημοκρατία έγινε ισχυρή πολιτική δύναμη γιατί κατάφερε να ανανεωθεί σε ιδέες, σε πρόσωπα, σε προτάσεις. Ενωμένη και ανανεωμένη βαδίζει προς μια μεγάλη εκλογική επιτυχία».

 

Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν και να ψηφίσουν μαζικά στις κάλπες επισημαίνοντας ότι «το βράδυ της 7ης Ιουλίου είναι απαραίτητο η χώρα να έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Και αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το εξασφαλίσετε. Η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση τετραετίας, κυβέρνηση που θα στείλει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα ότι αφήσαμε την κρίση πίσω μας και ότι είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα διώξει τους λαϊκιστές από την εξουσία».

Για τον ιερό κλήρο επισήμανε ότι «οι σχέσεις εκκλησίας κράτους είναι καθορισμένες και το άρθρο 3 που έκριναν ότι πρέπει να αναθεωρηθεί, θα το υποδεχτούμε ως να έχει αναθεωρηθεί και δε θα αλλάξει. Εμείς με τον κλήρο δεν παίζουμε παιχνίδια».

Τέλος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «διέπραξε ένα τεράστιο ατόπημα όταν χθες εγκατέλειψε χθες τη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποφασίζονται οι κρίσιμες θέσεις της Ευρώπης για το μέλλον, και εκχώρησε την ψήφο της Ελλάδας στην Ισπανία, για να έρθει να συμμετέχει σε μια κομματική φιέστα. Μετά τις 7 Ιουλίου δεν θα είναι πρωθυπουργός αλλά μέχρι τότε οφείλει να συμπεριφέρεται με μεγάλη υπευθυνότητα. Δεν είναι κομματάρχης», τόνισε.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Μακρινίτσα, τη Ν. Ιωνία και το βράδυ θα μιλήσει σε νέους εργαζόμενους στο θεατράκι στο Πάρκο του Αναύρου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Share this post